Hallgat a felszín, de forrong a mély….
A Szentély életében az idei év hihetetlen élményeket hozott, dacára annak, hogy még csak a negyedik hónapot tudtuk le.
Ami a lényeg: újabb bandák csatlakoztak a családhoz és immár tizennégy horda büntet nap mint nap a termekben. Nem alaptalan a többes szám, hiszen a szentély már két termet tudhat a magáénak és mindezt úgy hoztuk létre, hogy a tagsági összege két éve változatlan. Az idei események közül, leszámítva azt, hogy mindegyik banda elkezdett intenzíven klubozni annyit kell tudni, a tavaly hatalmas sikert aratott Hangszerarzenál zenészei által tartott bemutató idén ismét megrendezésre kerül. Aki az elsőn ott volt tudja milyen élmények várnak rá. Mivel az már tavaly nyilvánvalóvá vált, hogy még egy olyan prémium kategóriás terem, mint a Szentély sem képes befogadni a zene iránt érdeklődő profi zenészek seregét ezért, tekintettel a hatalmas érdeklődésre, ami remélhetőleg nem lankadt, idén a Rongykocsma segítségével, nagyobb helyszínen, több hangszerrel, hosszabb időtartamban fogjuk újra megrendezni az eseményt.

Természetesen úgy mint tavaly, lesznek dobos-, gitáros-, és basszusbemutatók, amik után a bemutatott hangszereket ki lehet próbálni. Aki esetleg tavaly nem volt, vagy csak hallott a rendezvényről, annak szíves figyelmébe ajánlom, hogy itt nem kínai tömegtermékeket vonultatnak fel a srácok!
A Rongykocsma mellénk állt, így egy kategóriával feljebb tudunk lépni és tavalyi bemutató nívóját eddig nem látott magasságokba emeljük. Erre az eseményre nem lesz limitált regisztráció – tavaly, ugye volt – továbbra sem lesz belépő mert a zene mindenkié.

A dátum, pedig szeptember hónap 19. vagy 20. napja!

Ez még nem minden. A Szentély híre egyre jobban terjed, hiszen mindenki, aki itt próbál, büszke rá és semmi mással nem törődik csak a zenével, ez pedig minden tiszteletet megérdemel. Részleteket nem árulok még el, de tudjatok róla, hogy egy országos adó fog idén dokumentumfilmet forgatni a Szentély életéről és az ott zajló próbákról. Természetesen addig rengeteg munkát kell elvégeznünk, de ez soha nem volt akadály. Minden bandának hatalmas zúzásokat és nagyszínpados bulikat kívánok, de készüljetek, ősszel egymást fogják érni a szakmai fórumok! Ja és világbéke…