Szervusztok!

Lassan, de biztosan a célegyenesbe fordulunk és örömmel állapítom meg, hogy nem kevés számmal vannak olyan zenészek, akik számára nem vitatéma, hogy részt vesznek a Szentély újabb eseményén. Új hírek vannak a láthatáron. Illusztris vendégek látogatnak meg minket tovább emelve a bemutató szakmai szintjét.

A mesterem, aki a Volent-kurzuson megismertette veletek a Craviotto nevet, most ismét megtisztel minket a jelenlétével. Mindazok, akik hallották azokat a gondolatokat, amelyeket akkor osztott meg velünk, ők tudják, hogy micsoda tanulási lehetőség lesz ez számunkra. Egy este alatt évek tapasztalatát sajátíthatjuk el. Szeretném hangsúlyozni, hogy most a gitárosoknak is aktív részvétel jut, hiszen a kisteremben egy kisebb mennyországot fogunk számukra berendezni. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt az információt, ami a flyeren található – aznap minden rendelés 10% százalék kedvezménnyel bír! Szeretném eloszlatni az esetleges félreértéseket is, a rendezvény ingyenes, de a kezdés időpontja – este hat óra – kőbe van vésve, és akik ismernek engem, tudják hogyan reagálom le a késéseket…

Visszatérve a vendégekre. A szegedi dobosok elitje képviselteti magát. Dr. Sipos Zoltán, Volent Zsolt. A fiatalabb generációt pedig Hajnal János – Dystopia – fogja képviselni, a gitárosok közül pedig elég csak két nevet kiemelni, Kiss András és Frank László – Burndot. Fontos információ, hogy azok a zenészek vagy dobosok, akik szeretnék a cuccokat kipróbálni, hozzanak magukkal hangszert, doboscsukát és dobverőt! Mint tudjátok elfogadta a meghívásunkat a telep első embere is, aki nélkül ez a mini-agóra nem jöhetett volna létre.

Mint említettem a városi televízió is tudósít az estéről, ezért kérlek titeket viselkedjetek úgy, ahogy az a terem és esemény színvonala ezt megköveteli.

Ezzel a rendezvénnyel a Szentély bezárja kapuit és a következő workshop tervezett időpontja szeptember hónap. Addig egy szakmai fórumon és nyílt szavazáson fogjuk megvitatni, hogy kit hívjunk meg. A hozzászólás alkalmával már harmincnyolcan jelezték, hogy itt lesznek. Végtelenül büszke vagyok rátok és ez egyfajta bizonyíték is, hogy igenis vannak egy olyan közösség, akinek szívügye a zene és a fejlődés. Ezt fogjuk tizenkettedikén megünnepelni és apró léptekkel újraépítünk valamit, ami már túl régen hiányzik a zenei életből!

Várlak titeket. Metal rulez!