Szervusztok!

A mai napon folytattam megbeszéléseket és ennek eredményeképp szeretném tudatni veletek, hogy a júliusi kurzust Vajda Péter úr tartja. Nem csak egy előadás lesz, ahol élvezhetjük a játékát, hanem a Hangszerarzenál új termékeit is megismerhetjük, ezért minden olyan zenész (és dobos) megjelenésére számítok, akik életében a zene kiemelt szerepet játszik.

A bemutatón szereplő cuccok: Orange, Schecter, DDrum. Pontos dátum június hónap folyamán megy fel a honlapra. Szeretném hangsúlyozni, hogy a rendezvényre, mely hasonlóan a Volent Zsolt drum-clinichez – ami hatalmas érdeklődés mellett zajlott le – a belépés ingyenes, mivel a Szentély nem tartja a markát a harminc ezüstpénzért.

A zene és a művészet mindenkié. A Hangszerarzenál egy különlegességgel is kedveskedik aznap. Abban az esetben, ha valamelyik kiállított termék elnyeri a tetszésed, azt kedvezménnyel tudod megvásárolni. Részletek később. A dobosokat kérem, hogy ütőt, cipőt hozzanak magukkal, a gitárosok pedig, ha szeretnék valamelyik erősítőt kipróbálni, saját hangszert. Június másodikán már pontos részletekkel szolgálhatok, illetve lassan befejeződik a Volent-workshop video vágása is, ezért amennyire az időtök engedi nézzetek rá a honlapra!